22 Aralık 2008 Pazartesi

Crysis: Warhead

Platform: PC
Tür: Action
Multiplayer: Yok

Yayıncı: Electronic Arts
Yapımcı: Crytek Studios
Çıkış Tarihi: 2008 Eylül

Notlar/Açıklamalar (Türkçe veya İngilizce):
2007’nin En Başarılı Oyunlarından Birinin Devamı Bu Sonbaharda PC’lerinizde Olacak

Maksimum özgürlük, maksimum patlama ve maksimum Psycho! Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) ve ödüllü bağımsız stüdyo Crytek, bugün hikayesi 2007 yılının en başarılı birinci şahıs aksiyon oyunlarından Crysis’e paralel olarak ilerleyen Crysis Warhead®’i duyurdular. Sonbaharda PC’lere özel olarak piyasaya çıkacak olan Crysis Warhead, Crytek’in Budapeşte stüdyosunda geliştirilen ilk oyun ve Crytek’in CryENGINE® 2 teknolojisinin yeni, geliştirilmiş ve optimize edilmiş versiyonunu kullanıyor.

“Crysis geçen sene piyasaya çıktığında hem oyunculardan, hem de yayın kuruluşlarından aldığımız tepkiler bizleri çok memnun etti,” diyor Crytek CEO ve Başkanı Cevat Yerli. “Ancak stüdyomuzun ana prensiplerinden biri daima çıtayı yükseltmek olmuştur. Warhead ile hikaye anlatımımızı ve oyun performansını daha da ileri taşımaya odaklandık ve bunu yaparken bir yandan da Crysis’te herkesin sevdiği serbest dolaşım imkanını ve görsel olarak etkileyici grafikleri korumayı da ihmal etmedik.”

“EA Partners programında isteyebileceğimiz en iyi sonuçlardan biri Crytek gibi dünya çapında ün yapmış bağımsız bir stüdyonun bizimle çalışmaya devam etmeyi tercih etmesidir,” diyor EA Partners Başkan Yardımcısı ve Küresel Genel Müdürü David DeMartini. “Crysis inanılmaz bir oyundu ve bu isim beraberinde mükemmel bir seriyi de getirecek. Bu yıl Crysis Warhead sayesinde Crytek ile birlikte yepyeni bir hit yaratmaktan daha heyecan verici bir şey düşünemiyorum.”

Crysis Warhead’de oyuncular Crysis’in en akıllarda kalıcı karakterlerinden biri olan Çavuş Sykes’ın, ya da diğer bir adıyla ‘Psycho’nun nano-giysisine bürünecekler. Delta Force ekip arkadaşı Nomad’den daha dik kafalı ve agresif olan Psycho’yu yönetecek olan oyuncular, Psycho’nun orijinal oyundaki olaylarla aynı zamanda gelişen hikayesini oynayacaklar ve adanın diğer tarafındaki yaşamın tahminlerinden çok daha zorlu ve heyecan dolu olduğunu görecekler. Neyse ki Psycho’nun nano-giysisi de yeterince güçlü, hatta Psycho tamamen özelleştirilebilir silahlar ve yepyeni taşıtlar da dahil olmak üzere daha geniş imkanlara sahip olduğundan oyuncular içine girdikleri koşul ne olursa olsun üstünlüklerini kurmayı başarabilecekler. Crysis Warhead, bu yeni ve heyecanlı tek kişilik seferin yanı sıra yeni çokluoyuncu içeriğine de sahip olacak. Daha fazla ayrıntı için yaz aylarını bekleyin.

Hiç yorum yok: